KRACHTIG in KENNIS

Specialisten in boomverzorging en advies

BOOM element is dé specialist met kennis in duurzaam boombeheer

Wij zijn de gespecialiseerde dienstverlener voor het beheer van bomen. Sinds 2001 voert BOOM element BV werk uit in de boomverzorging, realisatie, onderzoek & advies, onder leiding van ing. Bas Gijsbers, gecertificeerd European Tree Technician (ETT) & European Treeworker (ETW).

 

Efficiënt en doelgericht werken staan bij ons voorop. Onze kennis en ervaring wordt aangeboden in een uitgebreid dienstenpakket, waarbij wij bomen beheren in elke levensfase. Met een enthousiast team van vakbekwame boomverzorgers onderhouden we een groot scala aan boombestanden en realiseren we mooie projecten.

 

Onze opdrachtgevers zijn o.a. (semi-)overheden, instanties, landgoederen en bedrijven. Naast deze zakelijke opdrachtgevers zijn ook zeker de particulieren bij ons aan het juiste adres.

 

Ook op moeilijk bereikbare plaatsen werken wij, bijvoorbeeld klimmend en/of met divers inzetbaar materieel. Wij zetten efficiënt in op grote projecten en doen dit net zo graag als het kleine werk. Belt u ons voor kennismaking en een offerte?

Boomverzorging

Realisatie

Boomonderzoek & -advies